2022. november 29., keddMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
2022.11.29. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Több mint 20 évet tanított, a negyedmillió forintot sem érte el a fizetése

Hirdetés

Több mint 20 évet tanított, a negyedmillió forintot sem érte el a fizetése

Hétfőn kezdődött meg több iskolában az az egyhetes munkabeszüntetés, amiben a csatlakozó pedagógusok személyenként változó időtartamban vesznek részt. Az akció péntekig tart. 

A Külső-Pesti Tankerület mintegy 25 iskolájának pedagógusai és szülői közössége fogott össze, hogy együtt hívják fel a figyelmet az oktatási rendszer szerintük drámai helyzetére. November 14–18-a között a Karinthy Frigyes Gimnázium és a Brassó Utcai Általános Iskola egyhetes munkabeszüntetést (polgári engedetlenség, sztrájk) hirdetett meg, amihez számos másik intézmény is csatlakozott.

Ránai János, a Karinthy magyar–média szakos tanára az ATV Híradójának arról beszélt, hogy nagyjából két héttel ezelőtt tartottak egy fórumot, ahol közös igényként felmerült, hogy a különböző iskolák találják meg egymást, egyúttal csatlakozzanak a kezdeményezéshez az általános iskolák és az óvodák is.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/11/15/oktatas-pedagogusok-sztrajk-munkabeszuntetes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egyre több magyar szeretné felfrissíteni autóvezetői tudását

Egyre több magyar szeretné felfrissíteni autóvezetői tudását

Az utóbbi időben megfigyelhető tendencia, hogy már meglévő jogosítvánnyal jelentkezik valaki az autósiskolába, mert a …