2023. december 2., szombatMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 348,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
2023.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 348,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Több mint 20 embert dolgoztatott kényszermunkában egy család

Hirdetés

Több mint 20 embert dolgoztatott kényszermunkában egy család

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytat több ember sérelmére elkövetett emberkereskedelem és kényszermunka bűntett megalapozott gyanúja miatt egy 46 éves férfi, egy 45 éves nő és 27 éves fiuk ellen. A rendőrök 2023. október 25-én reggel összehangolt akció keretében ütöttek rajta a kőszárhegyi trión.

A történet jó tíz évvel ezelőtt kezdődött, amikor a legidősebb elkövető hozzátartozója hamis ígéretekkel arra vett rá egy székesfehérvári hajléktalan férfit, hogy a későbbi gyanúsítotthoz költözzön, ahol szállás, ellátás és jó fizetés fejében ház körüli teendői lesznek – közölte a police.hu.

A hiszékeny áldozat az ajánlatot elfogadva az akkor még Szabadbattyánban élő családhoz költözött, ahol autók bontását, kertrendezést és különféle háztartási feladatokat kellett végeznie, melyekért cserébe az ígéretekkel ellentétben pénzt nem kapott, de még a nyugdíját is elvették.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/10/27/rendorseg-emberkereskedelem-csalad-kenyszermunka-video/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …