2022. július 7., csütörtökMa Appolónia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.07. Appolónia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Több hektáron ég az Alföldön a gabona, Nyírbátorban avartűz pusztít

Hirdetés

Több hektáron ég az Alföldön a gabona, Nyírbátorban avartűz pusztít

Több hektáron gyulladt ki a gabona az Alföldön Jász-Nagykun-Szolnok és Csongrád-Csanád megyékben hétfőn. Németh Ádám, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt mondta, hogy Martfű kmellett 15 hektáron égett a lábon álló gabona és öt hektáron a tarló.

A tűz betört a közeli kertekbe is, ahol egy 10 négyzetméteres melléképületet teljes egészében elpusztítottak a lángok, illetve felrobbant egy gázpalack is. Senki nem sérült meg.
A tűzoltók megfékezték a lángokat – közölte a referens.

A közlemény szerint a lángok a Táncsics utcánál csaptak fel. Mivel a tűz egy másik utca lakóházait veszélyezteti, a nyírbátori hivatásos tűzoltók negyven embernek segítettek abban, hogy ideiglenesen elhagyja az otthonát. A helyszínre a mátészalkai, a nyíregyházi és a baktalórántházi tűzoltóegységeket, valamint a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is riasztották.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220620-tobb-hektaron-gyulladt-ki-az-alfoldon-a-gabona-itthon.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nem nézik Liptai Claudia cukrászműsorát az RTL-n, gyorsan csináltak egy álbotrányt

Az egyértelműen forgatókönyv szerint történő balhé azzal indult, hogy két szereplő összeszólalkozott az egyik feladat …