2021. szeptember 19., vasárnapMa Vilhelmina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2021.09.19. Vilhelmina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Több ember is bűnösnek vallotta magát Máger Andrea miniszter volt férje ügyében

Hirdetés

Több ember is bűnösnek vallotta magát Máger Andrea miniszter volt férje ügyében

Balogh Sándor több feltételezett bűntársa is bevallotta bűnösségét a 2017-es vizes-világbajnokságot érintő csalások ügyében.

A Blikk szerint három vádlott esetében már az ítélet is megszületett a tárgyalás bírósági előkészítő ülésén. Az ügyészség korábban Máger Andrea volt férjére is letöltendő börtönbüntetést kért, bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette és más bűncselekmények elkövetése miatt.

Az ülésen Balogh Sándornak is jelen kellett volna lennie, de ő évekkel ezelőtt külföldre szökött és a nemzetközi elfogatóparancs dacára sem akadtak a nyomára. A férfit a többi között azzal is vádolják, hogy 587 millió forintnyi adót elcsalt, valamint magánnyomozókat bízott meg titkosított információk megszerzésével, amiért cserébe összesen 35 millió forintot fizetett ki nekik. 

Hirdetés

A Fővárosi Törvényszék Katonai Tanácsa augusztus 24-i ülésén három vádlott elismerte bűnösségét és elfogadta az ügyészség által felajánlott büntetést:

  • A VIII. rendű […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/27/balogh-sandor-vizes-vb-bunugy/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Satufékezett az ellenzék, kitört a balhé a kameránk előtt

Satufékezett az ellenzék, kitört a balhé a kameránk előtt

Repülőrajtott vett az ellenzéki előválasztás, legalábbis reggel még azt hittük, hogy így lesz. Az informatikai …