2021. július 31., szombatMa Oszkár napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.07.31. Oszkár Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Több eljárás is folyik a honvédségi szexuális zaklatás ügyében

Hirdetés

Több eljárás is folyik a honvédségi szexuális zaklatás ügyében

Szerdán számoltunk be arról, hogy egy honvéd alezredest azzal gyanúsítanak, hogy szexuálisan zaklatta egyik beosztottját. Azóta az áldozat védőügyvédje is megszólalt, és elmondta: szerették volna elérni, hogy ügyfelének ne az említett alezredes alá rendelve kelljen dolgoznia, de ezt nem sikerült megvalósítani. 

Az RTL-nek pénteken Benkő Tibor honvédelmi miniszter azt mondta: az alezredes ellen indult méltatlansági eljárást azért szüntették meg, mert nemcsak a zaklató alezredes érintettségét kell vizsgálni, hanem más személyekét is. 

Ha több szereplő érintettségét kell vizsgálni, akkor nem lehet egy embert kiemelni, hanem az ő fegyelmi vizsgálatával együtt vizsgálni kell a körülményeket, a többi érintett személyt is – fejtette ki a miniszter, hozzátéve: azt is vizsgálják, hogy akik tudtak a zaklatásról a Honvédségen belül, miért nem tettek ellene. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/02/tobb-eljaras-is-folyik-a-honvedsegi-szexualis-zaklatas-ugyeben/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rejtélyes építkezés kergeti őrületbe a nyaralókat Siófokon

Rejtélyes építkezés kergeti őrületbe a nyaralókat Siófokon

Az építkezés hétfőn kezdődött, és azóta a közelben lévő társasháznál, étteremnél, valamint üzletnél sem tudnak …