2021. szeptember 20., hétfőMa Friderika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
2021.09.20. Friderika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Több atrocitás éri az ellenzéki pártok aktivistáit

Hirdetés

Több atrocitás éri az ellenzéki pártok aktivistáit

Az őszi ellenzéki előválasztásra augusztus 23-án indult el az ajánlásgyűjtés. A jelöltek és aktivisták országszerte több száz helyszínen gyűjtik a támogatói aláírásokat. A miniszterelnök-jelöltek számára húszezer, az egyéni képviselőjelölteknek pedig négyszáz érvényes ajánlás összegyűjtése a feladat. Emellett úgy tűnik, hogy olykor a felfokozott indulatokat is kezelniük kell a pártoknak. Konfliktusokra, atrocitásokra az elmúlt években is volt példa, leginkább kampányidőszakban.

A Demokratikus Koalíció múlt hét szombaton adta hírül, hogy Varga Gergő, a DK újbudai önkormányzati képviselője feljelentést tett, amiért megütötte egy férfi, miközben ő az előválasztásra gyűjtötte az ajánlásokat. A pártközlemény szerint a támadó a kivezényelt rendőrökkel is vitába keveredett, és azt mondta: a DK képviselőjének és aktivistáinak baseballütővel kell szétverni a fejét.

Vasárnap a Jobbik tájékoztatott arról, hogy Balmazújvárosban aktivistákat vertek meg, akik a Jobbik, a Mindenki Magyarországa Mozgalom, az MSZP, a Párbeszéd, az LMP, valamint a Momentum Mozgalom által támogatott civil jelöltnek, Hegedűs Péternek, a város polgármesterének gyűjtöttek ajánlásokat. Az ellenzéki párt szerint „a feltételezett elkövető az egyik fideszes önkormányzati képviselő családtagja”.

LMP-s aktivisták aláírásokat gyűjtenek 2015. január 5-én Veszprém belvárosában

Hirdetés

LMP-s aktivisták aláírásokat gyűjtenek 2015. január 5-én Veszprém belvárosában

Fotó: Kovács Tamás / MTI

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/31/ajanlasgyujtoket-ert-tamadasokrol-kerdeztuk-az-ellenzeki-partokat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gulyás Gergely: Az európai kereszténység nem él könnyű időket

Az európai kereszténység nem él könnyű időket − jelentette ki Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter …