2021. november 28., vasárnapMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
2021.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Tízmillió forintot raboltak egy inárcsi panzióból, harcsabajuszos férfit keres a rendőrség

Hirdetés

Tízmillió forintot raboltak egy inárcsi panzióból, harcsabajuszos férfit keres a rendőrség

Rablás bűntettének gyanúja miatt folytat nyomozást egy már elfogott férfi és egyelőre ismeretlen társa ellen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya – olvasható a rendőrségi honlapon.

A felvételeken látható férfi még szeptember elsején éjjel fél 2 körül társával, a 18 éves G. Józseffel (akinek csuklóján kilenc nappal később kattant is a bilincs)  egy inárcsi panzióban megtámadták az egyik vendéget, feltehetően fegyverrel pénze átadására kényszerítették, majd a rabolt, több mint 10 millió forinttal elmenekültek. A sértett személyi sérülést nem szenvedett.

Az elfogott elkövető még mindig szabadlábon lévő társa egy 170-175 cm magas, vékony testalkatú, 30-40 év körüli, a tett elkövetésekor harcsabajuszt, rövidre nyírt szakállt, világoskék, bő szárú farmernadrágot, fekete bőrdzsekit, szürke sildes sapkát és oldaltáskát viselő férfi. Arca beesett, haja rövidre nyírt.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/23/rendorseg-bunugy-fegyveres-rablas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Több mint 60 ezer első oltást adtak be egy hét alatt

Több mint 60 ezer első oltást adtak be egy hét alatt

Az oltási akcióhét első öt napján több mint félmillió oltás történt, és jó hír, hogy …