2021. április 21., szerdaMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Tizennyolcan buliztak maszk nélkül a Filozófusok kertjében, aztán jöttek a rendőrök

Hirdetés

Tizennyolcan buliztak maszk nélkül a Filozófusok kertjében, aztán jöttek a rendőrök

A húsvéti hétvége alatt is volt bőven dolga a rendőröknek. Pénteken a Filozófusok kertjében maszk nélkül gyülekezett egy 18 fős csoport. Ellenük szabálysértési eljárást indítottak – mondta Kiss Róbert az operatív törzs keddi tájékoztatóján. Az ügyeleti központ vezetőhelyettese elmondta, hogy Gönyűn ideiglenesen bezártak egy virágboltot, mert az üzemeltető nem tartotta be a védelmi intézkedéseket. 

Kiss Róbert az operatív törzs tájékoztatóján 2021. április 6-án

Kiss Róbert az operatív törzs tájékoztatóján 2021. április 6-án

Fotó: M1 / Médiaklikk

Akasztón április 1-jén egy sörözőt, Maglódon április 2-án szintén egy sörözőt zártak be a rendőrök. Április 3-án az I. kerületben, a Lánchíd utcában 4 személlyel szemben intézkedtek. A Csongrád-Csanád megyei Üllésen szintén volt egy vendéglátóhely, ahol az üzemeltető kiszolgált egy vendéget. Kiss Róbert közlése szerint a vendéget az üzlet mosdójában találták meg. 

Hirdetés

Április 1-jén éjjel a XIII. kerületből érkezett bejelentés csendháborítás miatt. 5 embert vontak felelősségre, akik közül hárman megszegték az esti kijárási tilalmat. A résztvevők a figyelmeztetés és a szankciók ellenére továbbra is hangoskodtak, így a rendőröknek vissza kellett menniük a helyszínre, a csendháborítókat előállították a XIII. kerületi kapitányságon.

Április […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/06/ulles-wc-vendeg-koronavirus-szabalyszeges/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Schmidt Mária alapítványát is vagyonkezelővé minősítenék

Schmidt Mária alapítványát is vagyonkezelővé minősítenék

Vagyonkezelővé alakítanák át Schmidt Mária közalapítványát. Ez derül ki egy kedd éjjel benyújtott törvényjavaslatból, amelyet …