2022. szeptember 26., hétfőMa Jusztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 416,00 Ft | CHF: 424,00 Ft
2022.09.26. Jusztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 416,00 Ft | CHF: 424,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Tizennyolc gyanúsítottja van a gyömrői polgármester csalási ügyének

Hirdetés

Tizennyolc gyanúsítottja van a gyömrői polgármester csalási ügyének

Nem csak Gy. Levente, Gyömrő polgármestere és vele együtt öt letartóztatott társa az érintettje annak a bűnszervezetben, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt indult büntetőeljárásnak, amelyben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Nyugat-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága nyomoz – értesült a Magyar Nemzet. A lap információi szerint az ügynek összesen tizennyolc gyanúsítottja van.

Mint arról a múlt héten az Indexen is beszámoltunk, hatósági személyek jelentek meg a gyömrői polgármester otthonánál, akit őrizetbe vettek, csütörtökön pedig le is tartóztatták öt társával együtt. Az eljárás többi gyanúsítottját nem tartóztatták le.

Nem az első ügye már

Gy. Leventének korábban már volt több botrányos ügye is. Évekkel ezelőtt – még az előző polgármestersége idején – a Szegedi Ítélőtábla mondta ki bűnösnek folytatólagosan elkövetett adócsalás bűntette és folytatólagosan elkövetett magánokirat-hamisítás vétsége miatt, amiért kilenc hónap, két évre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte, helybenhagyva az elsőfokú ítéletet.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/09/22/gyomro-polgarmester-gy-levente-nyomozas-adocsalas-letartoztatas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Borongós, esős hetünk lesz

Ma hajnalban még sokfelé várható eső, majd napközben – ugyan marad az erősen felhős, párás …