2020. augusztus 4., keddMa Domonkos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
2020.08.04. Domonkos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Tizennéggyel nőtt a fertőzöttek száma

Tizennéggyel nőtt a fertőzöttek száma

14 újabb fertőzéssel 556-ra nőtt péntekre a koronavírussal fertőzöttek száma – közölte a kormány hivatalos oldala. Továbbra sincs azonban újabb halálos áldozata a járványnak, így számuk július utolsó napján is 596.

9 új fertőzést Budapesten, ötöt vidéken regisztráltak. A járvány alatt eddig megfertőződöttek száma összesen 4505 fő. Jelenleg 3353 gyógyultat tartanak számon.

Hatósági karanténban a csütörtöki 7819 fő után jelenleg 8083 fő van. A növekedés az aktívabb beutazásnak tudható be, a karanténban lévők nem feltétlenül hordozói a vírusnak, ám a kockázat elkerülése érdekében szükséges elkülönítésük attól függően, hogy mely országból érkeztek.

A kormányzati tájékoztató honlap szerint a járvány továbbra is jelen van és több országban erősen terjed, ezért a járványügyi készültség továbbra is érvényben van. Az életben lévő beutazási korlátozások  célja, hogy megakadályozzuk a fertőzés külföldről történő behurcolását és a járvány magyarországi fellángolását. A sárga és piros besorolású országokból hazatérőknek, valamint mindazoknak, akiknél a járványügyi kontaktkutatás során elrendelik, hatósági házi karanténban kell maradniuk.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/07/31/koronavirus_adatok_pentek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Varga Zoltán, a 24.hu tulajdonosa fizetett hirdetésként terjeszti a Facebookon az indexes felmondásokat

Még a baloldali propagandagyár erkölcsi szintjéhez képest is szokatlanul gátlástalan lépésre szánta el magát a …