2022. augusztus 8., hétfőMa László napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2022.08.08. László Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Tizenkét óra alatt mintegy kétszáz határsértőt tartóztattak fel a rendőrök

Hirdetés

Tizenkét óra alatt mintegy kétszáz határsértőt tartóztattak fel a rendőrök

A közlemény szerint Bács-Kiskun megyében a rendőrök nyolc esetben összesen 45 határsértőt tartóztattak fel Bácsbokod, Kelebia, Balotaszállás és Petőfiszállás közigazgatási területén.

Csongrád-Csanád megyében a járőrök tizenkét esetben összesen 68 határsértőt állítottak meg Balástya, Szeged, Ásotthalom, Kiszombor, Szatymaz, Szeged-Gyálarét, Mórahalom, Szőreg közigazgatási területén.

Székesfehérvárnál egy embercsempész 27 migránst szállított – a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a lengyel rendszámú kisteherautót egy 27 éves lengyel sofőr vezette -, míg Röszkénél a rendőrök egy bolgár járművet ellenőriztek, amelyben a sofőr mellett tíz migráns utazott – írták.

A személyazonosságukat és tartózkodásuk jogszerűségét igazolni nem tudó migránsokat a rendőrök visszavitték az ideiglenes biztonsági határzárhoz, míg a járművezetőkkel szemben embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.

Hirdetés

Címlapi képünk illusztráció!

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220801-migracio-hatarsertok-rendorseg-magyarorszag.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Úgy fogták el a budapesti rablót, ahogy csak filmekben szokták – videó

A telefonközpontban dolgozó Kriperné Tolmács Edina el tudta mondani a kollégáinak, hogy merre induljanak, és, …