2021. március 5., péntekMa Adorján napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.03.05. Adorján Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Tíz év után bukott le a késes rabló

Hirdetés

Tíz év után bukott le a késes rabló

Egy törökbálinti asszony házába ment be két, akkor még ismeretlen férfi 2010. szeptember 2-án éjszaka. Átmásztak a kerítésen, majd a bukóablakon bejutva támadtak az alvó, akkor 65 éves nőre. Kiráncigálták az ágyból és késsel fenyegetve kényszerítették a széf nyitására, amit az állán, a nyakán és a karján vágott, nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett asszony teljesített.

A rablók kimarkolták a kötegnyi valutát és közel 100 ezer forintot, magukhoz vettek egy több százezer forintot érő fényképezőgépet, ráparancsoltak áldozatukra, hogy ne merje értesíteni a rendőrséget, majd elmenekültek.

A rendőrök hónapokig talpaltak a támadók után, a beszerzett adatok, információk azonban nem bizonyultak elegendőnek az ügy megfejtéséhez. Egy idő után a nyomozást felfüggesztették, de el nem feledték.

Idén januárban érkezett olyan, eredménnyel kecsegtető információ, amely végül elfogáshoz vezetett. Megfelelő előkészítés […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/02/19/rendorseg-elfogas-rablo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Még a saját anyját is kirabolta a férfi, aki a HÉV-en lopkodta a telefonokat

Elfogták azt a férfit, aki a H5-ös HÉV vonalán több alkalommal is telefonokat lopott – …