2022. május 20., péntekMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
2022.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Tíz év börtönt kapott a férfi, aki két kiskorú kislányt is bántalmazott szexuálisan

Hirdetés

Tíz év börtönt kapott a férfi, aki két kiskorú kislányt is bántalmazott szexuálisan

A tájékoztatás szerint a főügyészség másodfokú ügyészségként sikeresen indítványozta a szexuális erőszakot elkövető szentesi férfival szemben a kiszabott büntetés súlyosítását, így jogerősen tíz év szabadságvesztésre ítélték. Első fokon a Szegedi Törvényszék járt el az ügyben a Csongrád-Csanád-Megyei Főügyészség vádirata alapján.

Az elsőfokú bíróság ítélete szerint a férfi 2019-ben a testvére 6 éves leánygyermekét, aki ekkor a felügyelete alatt állt, egy elhagyatott szentesi temetőbe csalta, majd ott őt szexuálisan bántalmazta.

A férfi ugyanebben az évben másik testvére 7 éves leányunokájával – a gyermek szüleinek lakásán – szintén szexuális cselekményt végzett.

Az elsőfokú bíróság a férfit kétrendbeli szexuális erőszak bűntette miatt 9 év szabadságvesztésre ítélte és végleges hatállyal eltiltotta bármely olyan foglalkozás vagy tevékenység gyakorlásától, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel kapcsolatba kerülhet.

Hirdetés

A másodfokon eljárt Szegedi Ítélőtábla megváltoztatta az elsőfokú ítéletet, 10 év szabadságvesztésre súlyosítva a férfi büntetését – olvasható az ügyészségi közleményben.

Ebben a cikkben szexuális visszaélés a téma. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/05/05/buncselekmeny-eroszak-bortonbuntetes-csaladon-beluli-eroszak/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Donald Trump: Orbán Viktor jó ember és páratlan munkát végez a hazájáért – videó

A java még most jön – mondta Donald Trump, volt amerikai elnök a CPAC Hungarynak …