2021. október 18., hétfőMa Lukács napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 336,00 Ft
2021.10.18. Lukács Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 336,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Titkolja a kormány, hány beoltott lett beteg és halt meg

Hirdetés

Titkolja a kormány, hány beoltott lett beteg és halt meg

Nem válaszolt a kormány a Covid-betegek oltottsági adatairól szóló közérdekű adatigénylésére, ezért Ujhelyi István eljárást indít. 

Az MSZP-s politikus az Indexhez is eljuttatott közleményében tudatta, tizenöt nappal ezelőtt az Európai Parlament szakbizottságának tagjaként hivatalos közérdekű adatigénylést nyújtott be a Nemzeti Népegészségügyi Központnak, a Miniszterelnökségnek és az Emminek, hogy megtudja:

a jelenleg kórházban ápolt covid-betegek, illetve az elmúlt időszakban elhunytak közül hányan és milyen vakcinával vannak és voltak beoltva.

Hirdetés

Azóta lejárt a közérdekű adatigénylése megválaszolására rendelkezésre álló idő, és sem a minisztériumtól, sem Müller Cecília országos tiszti főorvostól nem érkezett válasz,

EZÉRT UJHELYI ISTVÁN A BÍRÓSÁGHOZ ÉS AZ ADATVÉDELMI HATÓSÁGHOZ FORDUL. 

A politikus emlékeztetett arra, hogy miközben a kormányzat folyamatosan közzéteszi az elhunytak életkorát és alapbetegségeit, a szerdai Kormányinfón „kegyeleti okokkal” indokolták a Covid-betegek oltottsági adatainak elhallgatását.

Ha abban egyetértettünk, hogy az oltás szükséges és az emberek tájékoztatása […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/09/30/ujhelyi-istvan-ejaras-magyar-kormany-oltottsagi-adatok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Cáfolják, hogy Orbán Viktor államfő akarna lenni

Cáfolják, hogy Orbán Viktor államfő akarna lenni

Fake news, nem foglalkozunk vele − reagált az ATV-nek Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke arra a felvetésre, miszerint …