2021. február 27., szombatMa Ákos, Bátor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2021.02.27. Ákos, Bátor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Tinédzsernek hazudta magát, hogy kiskamasz lányokat csábítson el

Hirdetés

Tinédzsernek hazudta magát, hogy kiskamasz lányokat csábítson el

Nem jogerősen négy év börtönre ítéltek szexuális visszaélés bűntette miatt egy férfit, aki kiskamasz lányokat rontott meg – tájékoztatta az MTI-t a Budapest Környéki Törvényszék.

A férfi 2017 és 2020 májusa között internetes alkalmazások segítségével ismerkedett meg tizennegyedik életévüket be nem töltött lányokkal, tinédzser fiúnak hazudva magát. Az egyik kiskorú sértettet rávette, hogy küldjön magáról meztelen fotókat, és videóhívásaik alkalmával végezzen szexuális cselekményt.

A vádlott később féltékeny lett a sértettre, és többször megfenyegette a lányt, ha nem teszi, amit kér, akkor felteszi a meztelen képeit az internetre vagy megveri a barátait. A vádlott 2018 októberében találkozott először a sértettel és egy alkalommal szexuális aktusra kényszerítette, majd ugyanezt 2019. január 8-ig többször megismételte. A kiskorú sértett nem mert ellenkezni, mert a férfi öngyilkossággal fenyegetőzött.

2019. január 10-i találkozásukkor a férfi észrevette, hogy a lány letiltotta az egyik internetes profiljához való hozzáférésről, és meg is tagadta a tiltás feloldását. Ezért bántalmazta a sértettet, aki telefonon kért segítséget a szüleitől. Az eset következtében a lány nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Hirdetés

Tavaly áprilisban a vádlott szintén […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/02/23/tinedzsernek-hazudta-magat-a-brutalis-pedofil/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Csaknem ötezer embert fertőzött meg a koronavírus egy nap alatt

Csaknem ötezer embert fertőzött meg a koronavírus egy nap alatt

Szombatra 4948 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (Covid–19), ezzel 424 130 főre …