2022. január 21., péntekMa Ágnes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 345,00 Ft
2022.01.21. Ágnes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 345,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Tiltott beavatkozással tette tönkre páciense nemi szervét egy debreceni orvos

Hirdetés

Tiltott beavatkozással tette tönkre páciense nemi szervét egy debreceni orvos

Maradandó fogyatékosságot okozó tiltott beavatkozás miatt ítéltek el egy debreceni orvost, aki ellenőrizetlen forrásból származó anyagot fecskendezett páciense nemi szervébe. Az ügyben az orvos feleségét is elítélték mint bűnsegédet – tájékoztatta az MTI-t szombaton a Debreceni Törvényszék szóvivője.

Az ügy elsőrendű vádlottja az 1990-es évek elején szerezte meg orvosi diplomáját a Debreceni Egyetemen. Később nyilvántartásba vették, és dolgozhatott volna háziorvosként, ám nem rendelkezik egészségügyi tevékenység ellátására jogosító működési engedéllyel, ezért orvosi rendelőt sem üzemeltethetett. A férfi 2017 nyarától vezető orvosként dolgozott egy egészségügyi cégnél.

A másodrendű vádlott sosem rendelkezett egészségügyi végzettséggel, a bűncselekmény elkövetése után, 2019-ben lett az orvos felesége.

Hirdetés

A nő a sértettel évek óta bizalmas, baráti viszonyt ápolt, és 2016-ban a férfi szerelmi bánatából fakadó elesettségét kihasználva ajánlotta számára az orvos párja által végzett egészségügyi beavatkozást, amely szerinte előnyös lehet a férfi számára.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/11/tiltott-beavatkozas-debreceni-orvos-nemi-szerv-maradando-fogyatekossag-itelet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Csaknem 16 ezer új fertőzött egyetlen nap alatt

Csaknem 16 ezer új fertőzött egyetlen nap alatt

15 957 új fertőzöttet igazoltak, ez ismét új rekordot jelent. A járvány kezdete óta összesen …