2021. július 27., keddMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2021.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Tetőzik a kánikula, mégis kevesen járnak strandra

Hirdetés

Tetőzik a kánikula, mégis kevesen járnak strandra

Csütörtökön tetőzött a kánikula, ennek ellenére sok strandon és fürdőben is kevesebb a vendég, mint tavaly. Normális esetben nehezen talált volna helyet a keszthelyi strandon a csütörtöki hőségben az ATV stábja, ha munka helyett inkább strandolni szottyant volna kedve munka helyett. Idén azonban úgy tűnik, ez nem így alakul, most még árnyékban volt szabad terület.

Vinczéné Polgár Andrea vezetőhelyettes a televízió munkatársainak azt mondta, hétköznap délelőtt vannak a legkevesebben a strandon, délutánonként és hétvégén több látogató érkezik.

A lángos sütöde eladója arról beszélt, nem igazán indult még be a szezon, szerinte a hőség miatt sokkal kevesebben a vendég napközben. Összességében úgy érzékeli, hogy nincs akkora forgalom, mint […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/09/strand-kanikula/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kigyulladt egy szlovák mozdony a rákoshegyi vasútállomáson

Kigyulladt egy szlovák mozdony a rákoshegyi vasútállomáson

Kigyulladt a szlovák Retrack társaság tehervonatának mozdonya a XVII. kerületi Rákoshegy vasútállomáson.  A <a href="https://baleset-info.hu/kigyulladt-egy-mozdony-a-xvii-keruletben/" …