2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Testvérpár követelt kényszermunkát egy nőtől Baranya megyében

Hirdetés

Testvérpár követelt kényszermunkát egy nőtől Baranya megyében

Hétfőn sikerült elfognia a Mecsek Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak egy testvérpárt, egy 18 éves férfit és 24 éves nővérét Katádfán – közölte a rendőrség.

A gyanú szerint ugyanis 2022 márciusa és júniusa között a testvérpár többször is bántalmazta a férfi korábbi élettársát, továbbá házimunkára és napszámos munka elvégzésére kényszerítette, végül a bérét is elvette.

A tájékoztatás szerint szoros felügyelet alatt tartották a sértettet, aki feljebbvalói engedélye nélkül még az ingatlant sem hagyhatta el. A férfit és nővérét később előállították a rendőr-főkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallatták ki őket.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/06/21/bunugy-emberkereskedelem-kenyszermunka-rendorseg-elfogas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az Európai Tanács elnöke: Nincs jogom megmondani a magyaroknak, hogy kit küldjenek Brüsszelbe

Az Európai Tanács elnöke: Nincs jogom megmondani a magyaroknak, hogy kit küldjenek Brüsszelbe

Daniel Freund zöldpárti EP-képviselő az Európai Tanács elnökének válaszát saját Twitter-oldalán tette közzé. Charles Michel …