2021. augusztus 4., szerdaMa Domonkos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.08.04. Domonkos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Természetkárosítás miatt feljelenti a Fidelitast Szabó Tímea

Hirdetés

Természetkárosítás miatt feljelenti a Fidelitast Szabó Tímea

Feljelentést tesz a Fidelitas ellen természetkárosítás miatt Szabó Tímea, miután benzines fűkaszával „letaroltak” egy budapesti méhlegelőt – derül ki a parlamenti képviselő Facebook-bejegyzéséből. A Párbeszéd politikusa kifejti, hogy őt nem zavarja a primitívség, ha azt a négy fal között csinálják, de szerinte „ezek a fiúk” egy politikai hecc kedvéért rombolnak. 

Emlékeztetett, hogy a szervezet hivatalos Facebook-oldalára feltöltött bejegyzés szerint az aktivisták lekaszálták a „magasra nőtt gazerdőt”. A helyszínt nem nevezték meg, csak annyit írtak, hogy a parlagon hagyott területeket az emberek felháborodása ellenére sem számolta fel a budapesti vezetés.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/28/szabo-timea-fidelitas-feljelentes/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az előválasztásra több mint kilencven jelöltet vettek nyilvántartásba

Az előválasztásra több mint kilencven jelöltet vettek nyilvántartásba

Eddig összesen 115 egyéni képviselőjelölt regisztrált az ellenzéki előválasztásra, közülük 91 jelöltet vettek nyilvántartásba − tájékoztatta …