2021. május 8., szombatMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
2021.05.08. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Terheléses támadás érte az időpontfoglaló kormányzati honlapot

Hirdetés

Terheléses támadás érte az időpontfoglaló kormányzati honlapot

Terheléses támadás érte az időpontfoglaló kormányzati oldalt. A támadás a recept felírás rendszerét is érintette, de ezt már helyreállították. Az időpontfoglaló honlap helyreállítása jelenleg is zajlik. A támadást felelőtlen emberek követték el – jelentette be Kiss Róbert, az operatív törzs pénteki tájékoztatóján.

Mint az ismert, Orbán Viktor pénteken a Kossuth Rádióban bejelentette az újabb enyhítést, illetve azt, hogy csak ma lehet Pfizer-vakcinára is jelentkezni. A bejelentést követően a honlap elérhetetlenné vált, közben az emberek megrohamozták a kórházakat. Erről egyébként egy szó sem esett az operatív törzs tájékoztatóján.

Köszönöm szépen az oltóanyagok iránit bizalmat, köszönöm szépen, hogy egymás és a hatóságok segítői vagyunk a járványból kivezető úton, azaz a vakcinációban – kezdte Müller Cecília, hozzátéve, hogy folyamatos az oltási program, és a vakcinák is folyamatosan érkeznek, ma például 324 ezer adag AstraZeneca jött. Erre az oltóanyagra jövő hétre lehet időpontot foglalni. 

Hirdetés

Kérem, hogy ne válogassunk az oltóanyagok között

– mondta az országos tiszti főorvos, aki szerint az első adandó lehetőséget meg kell ragadni, mert mindegyik vakcina biztonságos, és csökkenti a fertőződés kockázatát.

Beszámolt arról, hogy a Janssen egydózisú vakcináját elsődlegesen oltóbuszokon fogják használni. A vakcinát már bevizsgálták, és megfelelőnek találták. 52 ezer darab van belőle Magyarországon – tette hozzá. 

Müller Cecília ismertette, a 16-18 éves korosztály […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/30/belfold-operativ-torzs-koronavirus-muller-cecilia-terheleses-tamadas-oltas-astrazeneca-pfizer/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Futárautó ütközött frontálisan Budapesten

Futárautó ütközött frontálisan Budapesten

A KFC gyorsétteremlánc futárautója karambolozott frontálisan a Szentlőrinci úton, a Köves út és az M5-ös …