2020. október 28., szerdaMa Simon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
2020.10.28. Simon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Tényleges életfogytiglan várhat a hidegvérű magyar bérgyilkosra, hamarosan a bíróság elé áll

Tényleges életfogytiglan várhat a hidegvérű magyar bérgyilkosra, hamarosan a bíróság elé áll

Akár tényleges életfogytiglani fegyházbüntetést is kaphat Magyarországon a szerb-magyar kettős állampolgárságú férfi, Dér Csaba. A 39 éves hidegvérű bérgyilkost fél Európán keresztül üldözték, mielőtt sikerült volna kézre keríteni. 

Dér Csabára 2019 januárjában adtak ki nemzetközi körözést, miután Belgrádban agyonlőtte a helyi maffia alvezérét. Közben kiderült, hogy egy magyar gyilkosság is a nevéhez fűződik: 2018 szeptemberében Budapesten, a XV. Kerületi kiserdőnél ő végzett V. László egykori építési vállalkozóval, aminek a hátterében kábítószer-terjesztési összetűzések állhattak.

A Magyar Nemzet most azt írja, hogy hamarosan lezárul vele szemben a nyomozás, a tettei miatt pedig a magyar hatóságok előtt kell majd felelnie. Mindez azt jelenti, hogy a magyar törvényeknek megfelelően akár életfogytig tartó fegyházbüntetésre is számíthat. Ha Szerbiában állna bíróság elé, ez az idő az ottani törvényeknek megfelelően csak 40 év lenne.

A lap szerint a BRFK hamarosan átadja a nyomozati iratokat a bíróságnak, ami egy budapesti és egy amszterdami bérgyilkosság végrehajtását foglalja magában. 

Dért további tizenkét, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/10/12/der_csaba_bergyilkos_magyarorszag_birosag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Az európai minimálbér bevezetését javasolja az Európai Bizottság

Az európai minimálbér bevezetését javasolja az Európai Bizottság

Az Európai Bizottság az európai minimálbérekre vonatkozó uniós javaslatot terjesztett elő az EU-s munkavállalók tisztességes …