2021. szeptember 24., péntekMa Gellért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.24. Gellért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Teljes titokban tartják, hol van a legszebb magyarországi buszmegálló

Hirdetés

Teljes titokban tartják, hol van a legszebb magyarországi buszmegálló

Egy Tolna megyei település buszmegállóját újította fel négy helybeli nő, és az első képkockákat nézve, talán senki nem mondaná meg, hogy a felvételeket az RTL Klub Híradója egy buszmegállóban készítette. 

A felújításra az önkormányzat is engedélyt adott, tél végén kezdték meg a tervezést, a renoválás pedig tavasszal kezdődött el. A négy nő hétvégén, és hétköznap munka után is a buszmegálló megszépítésén dolgozott. Olyan is előfordult, hogy még éjszaka is dolgoztak, így három hét alatt elkészültek. 

A visszajelzések alapján az utasok a falon lógó órának örülnek a legjobban, hiszen nagyon jön, ha elfelejtik felvenni az órájukat, elrakni a telefonjukat. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/18/buszmegallo-nappali/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gyurcsány Ferencet az őszödi beszéddel fogadták Szolnokon

Utcafórumot tartott csütörtökön Gyurcsány Ferenc Szolnokon, amit azzal zavartak meg, hogy kihangosítva lejátszották az őszödi  …