2022. december 1., csütörtökMa Elza napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 410,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2022.12.01. Elza Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 410,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Tavaly több mint százmillió forint jutalmat kaptak a tankerületi igazgatók

Hirdetés

Tavaly több mint százmillió forint jutalmat kaptak a tankerületi igazgatók

A politikus tájékoztatása szerint az összes tankerületi igazgató motivációs elismerésének összege összesen 110 millió forint volt a tavalyi év végén.

„Az elmúlt napokban sokakhoz eljutott a tankerületi vezetők tavaly év végi jutalmainak felháborító története. A közoktatás bürokratikus fenntartói szervezetének vezetői úgy kaptak 1 és 2,5 millió forint közötti »motivációs elismerést«, hogy a tankerületükben dolgozó pedagógusok semmiféle év végi jutalmat nem kaptak”

– írta a Facebookon Tóth Endre.

Hirdetés

A parlamenti képviselő mindezt igazságtalannak tartja. Szerinte nem a jutalmat elfogadó tankerületi igazgatók a „vétkesek”, hanem azok a kormányzati vezetők, akik a bónuszok kiosztásáról döntöttek, valamint azok kifizetését jóváhagyták.

Tóth Endre emlékeztetett, hogy az oktatásért ebben az időszakban miniszterként Kásler Miklós felelt, a köznevelési államtitkár Maruzsa Zoltán, a tárca parlamenti államtitkára Rétvári Bence volt már akkor is, a Klebelsberg Központot pedig Hajnal Gabriella vezette, ugyanúgy mint most.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/11/22/jutalom-tankeruleti-vezetok-igazgatok-iskola-kozoktatas-toth-endre/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ittasan, bedrogozva okozott nagy balesetet egy férfi Óbudán

Ittasan, bedrogozva okozott nagy balesetet egy férfi Óbudán

A biztonsági öv használatáról megfeledkező 35 éves sofőr 2022. november 27-én 7 óra 50 perc …