2021. augusztus 2., hétfőMa Lehel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.02. Lehel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Tarpán emlékeznek meg a szén-monoxid-mérgezésben elhunyt családról

Hirdetés

Tarpán emlékeznek meg a szén-monoxid-mérgezésben elhunyt családról

Mint arról korábban beszámoltunk, szén-monoxid mérgezésben hunyt el egy Budapesten élő négytagú család. A hivatásos tűzoltókat hétfő éjjel riasztották a Jókai utcai lakáshoz, a mérgező gáz jelenlétét pedig rögtön kimutatták helyiség levegőjében. Az Országos Mentőszolgálat az Indexnek is megerősítette, hogy mire az egységeik a helyszínre érkeztek, már csak a két felnőtt (anyuka és apuka) és a két gyermek halálát tudták megállapítani.

A szakemberek nem győzik hangsúlyozni, hogy nyáron is előfordulhatnak ilyen típusú balesetek, ezért nagyon fontos, hogy mindenkinek legyen otthon működő szén-monoxid-jelzője. Kiderült, hogy riasztóval a család is rendelkezett, de mivel az nem üzemelt, a tragédia bekövetkezett.

Úgy hallottuk, hogy volt nekik érzékelőjük a fürdőszobában, csak lemerült benne az elem, azért nem jelzett

– erről egy szomszéd beszélt a Tényeknek. Az idős férfi jól ismerte a családot, a lakóközösséget nagyon megrázták a történtek.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/29/szen-monoxid-mergezes-negytagu-csalad-tarpa-gyertyagyujtas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Időjárás: nem lesz vihar, de hőség se

Időjárás: nem lesz vihar, de hőség se

Az OMSZ előrejelzése szerint napközben  elsősorban az északkeleti megyékben, másodsorban az ország nyugati, délnyugati határán …