2021. december 2., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
2021.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Tarlós István újra megszólalt Városháza-ügyben

Hirdetés

Tarlós István újra megszólalt Városháza-ügyben

Tarlós Istvánt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában kérdezték a Városháza-ügyről, a korábbi főpolgármester elmondta, hogy több mint két éve nincs ott, így pontosan nem tudhatja, hogy mi történt, de szerinte, ha valaki elhiszi, hogy egy a főpolgármesternek alárendelt cégvezető a főpolgármester háta mögött elkezdi árulni a Városházát, ami egyébként a főváros törzsvagyonának eleme és műemlék, az nem egészen normális. Tarlós István, bár nem ismeri a Városháza mostani szabályait, de elképzelhetetlennek tartja, hogy a főpolgármester a saját kabinetülésén nincs ott.

A volt városvezető beszélt arról a Nagytétényi telekről is, aminek eladásáról a Főpolgármesteri Hivatal közleménye alapján még elődje idején döntöttek. Tarlós István kifejtette, hogy ez 2015-ben került fel az eladható ingatlanok listájára, a vagyontárgyakkal foglalkozó cég évtizedek óta csinál ilyen listákat, de ez semmit nem jelent, csak alternatív bevételi forrásként figyelembe veszik.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/11/tarlos-istvan-varoshaza-karacsony-gergely-fovaros-budapest-varoshaza-horvath-csaba-zuglo/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Belső-Erzsébetvárosban januártól csak az itt élők használhatják a parkolók harmadát

Belső-Erzsébetvárosban januártól csak az itt élők használhatják a parkolók harmadát

Január 1-jétől Belső-Erzsébetvárosban a parkolóhelyek harmadán kizárólag a lakók autói várakozhatnak majd este hat és …