2021. szeptember 24., péntekMa Gellért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.24. Gellért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Tarlós István: Sükebóka állítás, hogy kiárusítottam a főváros vagyonát

Hirdetés

Tarlós István: Sükebóka állítás, hogy kiárusítottam a főváros vagyonát

Visszautasítja Tarlós István az MSZP–LMP–Párbeszéd azon állítását, miszerint a Tarlós-éra alatt kiárusították volna a főváros vagyonát. A korábbi főpolgármester szerint éppen, hogy visszavásárolták a szocialisták és a szabad demokraták által korábban elkótyavetyélt vízműveket, és ugyanezt kezdeményezték a csatornázási művek esetében – olvasható a Magyar Nemzetben.

A főváros leköszönt polgármestere az MSZP–LMP–Párbeszéd közleményét véleményezte, amelyben azt állították, hogy Tarlós István kiárusította a főváros vagyonát – ezt sükebóka állításnak, sértődött reakciónak minősítette. 

Aki ezt fogalmazta, részint fogalomzavarban szenved, részint érzéki csalódások gyötörhetik 

– mondta a politikus, aki kifejtette, hogy a „kiárusítás” elsősorban azt jelenti, hogy mindent eladunk úgy, hogy nem marad belőle semmi, szerinte ez az állítás csak egy káprázat az ellenzéki szövegszerkesztő részéről. Emellett kiemelte a miniszterelnöki megbízott, hogy „nem kis nehéz­ségek árán” visszavásárolták, visszaszerezték a városnak a húszéves MSZP–SZDSZ-kurzusok idején a külföldieknek eladott Fővárosi Vízműveket, és ugyanezt indították el a csatornázási művekkel is. 

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/24/tarlos-istvan-visszautasitja-ellenzek-kozlemeny-budapest-vagyon/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gyurcsány Ferencet az őszödi beszéddel fogadták Szolnokon

Utcafórumot tartott csütörtökön Gyurcsány Ferenc Szolnokon, amit azzal zavartak meg, hogy kihangosítva lejátszották az őszödi  …