2021. december 2., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
2021.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Tarlós István komolyabb nyilatkozatot vár Karácsony Gergelytől

Hirdetés

Tarlós István komolyabb nyilatkozatot vár Karácsony Gergelytől

Irreális elképzelés az, hogy eladják a budapesti városházát – mondta a Mediaworks Hírcentrumának Tarlós István volt budapesti főpolgármester. 

A volt városvezető azt mondta: szerinte elvárható lenne, hogy Karácsony Gergely tegyen egy komolyabb és később számon kérhető nyilatkozatot az ügyben, már csak a saját érdekében is. 

Tarlós István emellett leszögezte: a városháza „Budapest egyik szimbóluma, közel kétmillió ember háza”, ráadásul műemléképület, valamint alatta húzódnak a régi városháza romjai is. Mindezek miatt elképzelhetetlen, hogy eladják. 

Nem is tudom, hogyan juthat valakinek eszébe ilyesmi

Hirdetés

– mondta Tarlós István, aki azt is hangsúlyozta: az ő főpolgármestersége alatt fel sem merült olyan ötlet, hogy eladnák a Városházát, ezzel szemben még a felújítását is megterveztették.

Az Index csütörtökön írt arról, hogy felmerült a Városháza eladásának lehetősége. Karácsony Gergely főpolgármester úgy reagált: az […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/05/budapest-varoshaza-tarlos-istvan-karacsony-gergely-ingatlan-eladas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újabb gazdaságban mutatták ki a madárinfluenzát Magyarországon

Újabb gazdaságban mutatták ki a madárinfluenzát Magyarországon

Madárinfluenza-vírust mutattak ki egy csaknem ötezer egyedet számláló tenyészpulyka-állományban a Békés megyei Kondoroson. A betegség …