2023. június 1., csütörtökMa Tünde napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 348,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.06.01. Tünde Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 348,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Tarjányi Péter a szentendrei kerékpárosról: Remélem, napi szinten érezni fogja a megvetést

Hirdetés

Tarjányi Péter a szentendrei kerékpárosról: Remélem, napi szinten érezni fogja a megvetést

Mint megírtuk, a Bükkös-patak partján, az Adria étterem és a Duna közötti szakaszon egy családjával kutyát sétáltató nő és egy biciklis középkorú férfi keveredett szóváltásba azután, hogy a kerékpáros hátulról majdnem elütötte a nő hirtelen elé ugró kisgyermekét.

A férfi erre magyarázkodás nélkül ököllel homlokon ütötte a nőt, aki magával rántotta őt, mielőtt a patak medrébe gurult.

A gyerekek mindezt rémülten nézték végig, közben sírva szólongatták anyjukat. Az egyik szemtanú szerint miközben gurultak le a meredek domboldalon, a férfi még többször megütötte a nőt. Majd el akarta hagyni a helyszínt, de a nő egyik kezével a biciklivázat fogta, a másikkal hívta a rendőröket. Közben két arra járó férfi – látva a történteket – azonnal odasietett, majd a nő férje is megérkezett.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/04/25/bunugy-rendorseg-szentendre-biciklis-edesanya-tamadas-tarjanyi-peter/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hatalmas bevétele volt tavaly Hadházy cégének

Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20230601-hatalmas-bevetele-volt-tavaly-hadhazy-akos-cegenek.html *Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze …