2020. július 11., szombatMa Nóra, Lili napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.07.11. Nóra, Lili Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Tárgyalni sem volt hajlandó a kormány Karácsony Gergely Trianon-javaslatáról

Hirdetés

Tárgyalni sem volt hajlandó a kormány Karácsony Gergely Trianon-javaslatáról

Egyhangúlag támogatta az Országgyűlés nemzeti összetartozás bizottsága a Párbeszéd határozati javaslatát, ám az Országgyűlés mégsem vette azt napirendjére, derült ki a keddi plenáris ülésen. Kocsis-Cake Olívió ugyanis azonnali kérdés formájában kérte a kormány támogatását az idevágó javaslathoz, megemlítve, hogy Karácsony Gergely főpolgármester erre kérte Budapestet a június 4-i emléknapra való méltó megemlékezésként.  

Hirdetés

Azt megírtuk már, hogy június 4-én, Trianon századik évfordulójának napján, délután 16:30-kor egy percre leáll a tömegközlekedés Budapesten, hogy ezzel emlékezzen meg a város az elcsatolt területekről.  Karácsony Gergely főpolgármester a budapestieket is arra kérte, hogy ők is álljanak meg egy percre.

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter helyett Dömötör Csaba parlamenti államtitkár válaszolt az idevágó felkérésre az Országgyűlésben, egészen tömören:

NEM.

Dömötör […]


A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/06/02/trianon_100_evfordulo_orszaggyules_junius_4_ellenzek_karacsony_javaslat_kormanyoldal/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tarlós István Csepel díszpolgára lett

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Díszpolgárrá …