2022. október 2., vasárnapMa Petra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 421,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 438,00 Ft
2022.10.02. Petra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 421,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 438,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Takarítással több pénzt lehet keresni egy belvárosi gimnáziumban, mint tanítással

Hirdetés

Takarítással több pénzt lehet keresni egy belvárosi gimnáziumban, mint tanítással

A belvárosi alapítványi gimnázium álláshirdetésében 200 ezer forint nettó fizetést kínálnak a délutános takarítóállásért. A történelem angol nyelven történő oktatásáért teljes munkaidőben viszont csak 203 ezres bruttó kereset jár, holott az állás betöltéséhez az egyetemi diploma mellett a felsőfokú nyelvtudás is elvárás. Ugyanekkora fizetésért keresnek matematikatanárt is teljes munkaidőben.

Képernyőfotó 2022-09-18 - 20.58.51.png

Lapunk két hete írt arról, hogy négy budapesti gimnázium előtt virrasztottak a diákok. A fiatalok ezzel szerették volna kifejezni, hogy sürgős változásokra van szükség az oktatásban. A Szent István Gimnázium elé hétfő reggelre egy tüntetést is szerveztek.

A Vörösmarty Mihály Gimnáziumban is rendhagyó volt a tanévkezdés, szeptember 1-jén az intézmény 52 tanára közül 35 nem vette fel a munkát, az évnyitó alatt pedig demonstrációt tartottak. Országszerte több intézményben polgári engedetlenségi akcióval indult a tanév, és több évnyitón kockás inges demonstráció is volt.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/09/18/pedagogusber-allasajanlat-takarito-beremeles-kormanyinfo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Menczer Tamás: Magyarország egy olyan ország, amelynek ismét van futballja

“Sikeres a nemzeti csapatunk, láthatjuk a teltházas stadionokat és az ünneplő embereket, a fiatalok pedig …