2020. október 25., vasárnapMa Bianka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.25. Bianka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Takarékosabban a természetes Normafáért

Takarékosabban a természetes Normafáért

Újabb fázisába érkezett a Normafa-fejlesztési program. A tél közeledtével nekilátnának a sí- és szánkópályák esti kivilágításának és a műhavas szórásnak.

kilátó normafa

Fotó: focusstock / Getty Images Hungary

A Védegylet Egyesület és az egyesület részvételével működő Normafa Természetesen Civil Koalíció közérdekű javaslattal állt elő. Kezdeményezik, hogy a kerület ne költsön újabb milliókat újabb szakértői anyagokra. Levélben megfogalmazott aggályaikat elküldték Pokorni Zoltánnak, a XII. kerület polgármesterének:

Álláspontunk szerint a környezeti hatások előre jelezhetők, ezért fölösleges újabb tanulmányok készítésére pénzt és időt fecsérelni.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/09/30/takarekosabban_a_termeszetes_normafaert/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Kiss Ramóna férje, Lékai Máté is elkapta a koronavírust

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/10/25/kiss_ramona_ferje_lekai_mate_is_elkapta_a_koronavirust/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …