2022. május 24., keddMa Eszter napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
2022.05.24. Eszter Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Tagad az erőszakkal vádolt jobbikos politikus

Hirdetés

Tagad az erőszakkal vádolt jobbikos politikus

Egy Jobbikon belüli nemierőszak-ügyről számolt be csütörtök reggel a Bors, majd több hazai lap is. Mint írták: decemberben erőszakos nemi közösülés kísérlete történt egy vidéki jobbikos rendezvényen, ahová a párt vezető tisztségviselői, politikusai kaptak meghívást.

Szilágyi György megerősítette az Indexnek a történteket. Mint elmondta, azért fordultak a hatóságokhoz, mert az elnökség sokáig nem foglalkozott az üggyel. A Jobbik ezt tagadja, a párt közleménye szerint azonnal vizsgálatot indítottak, és politikai támadásról van szó.

Az a  jobbikos politikus, volt képviselőjelölt, akit hírbe hoztak azzal, hogy egy decemberi vidéki rendezvényen egy 24 éves nővel,  Szilágyi György pártalelnök élettársával erőszakoskodott, a 24.hu-nak reagált a történtekre.

Az alaptalan rágalmakkal szemben jogi lépéseket fogok tenni, becsületsértés, hamis vád és rágalmazás miatt teszek büntetőfeljelentést

Hirdetés

– mondta a politikus, aki nem kívánt névvel nyilatkozni a lapnak. Hozzátette: mindenben segíti a hatóságok munkáját, de még nem hallgatták meg.

Az esettel összefüggésben a Jobbik lapunknak elküldött csütörtöki közleményében azt írta, hogy „aljas, habonyi hazugságokkal teletűzdelt lejáratási kísérlet zajlik”. A közleményben azt is megjegyezték, hogy szerintük az ügyet direkt a jobbikos tisztújítás időszakára időzítették.

Ha baj van

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/05/05/szilagyi-gyorgy-nemi-eroszak-jobbik-botrany-bantalmazas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Pert indított a Gellért-hegyi sikló beruházója

Pert indított a Gellért-hegyi sikló beruházója

A cég álláspontja szerint a főváros érdekmúlásra hivatkozó elállása jogellenes. A kontraktus szerintük továbbra is …