2020. november 26., csütörtökMa Virág napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.11.26. Virág Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Szünet, majd online oktatás jön a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen

Hirdetés

Szünet, majd online oktatás jön a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen

A kedden kezdődő és péntekig tartó oktatási szünet célja, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) fel tudjon készülni a jövő hétfőn kezdődő online oktatásra.

Az egyetem rektora, Koltay András hétfőn az egyetem honlapján videóüzenetben számolt be az NKE járványügyi intézkedéseiről. Kifejtette: hétfőtől online rendszerben folytatódik az órarend szerinti oktatás. Hozzátette:

A tavaszi időszak, valamint a nyári felkészülés nyomán az intézmény informatikai infrastrukturális szempontból kész az online oktatás bevezetésére. Ezzel együtt nem lesz zökkenőmentes a folyamat; a jövő héten kiküszöbölik majd az esetleges gyermekbetegségeket.

Hirdetés

Koltay András az NKE kollégistáit arra kérte, térjenek haza. Elmondta ugyanakkor, hogy ha a szabályozás lehetőséget ad méltányossági okból a maradásra, azt – a tavaszi időszakhoz hasonlóan – lehetővé teszik.

Kiemelte, hogy a rendőrtiszti és a hadtudományi kar hallgatóira különleges jogrend idején speciális szabályok vonatkoznak. Ezért a két kar hallgatóit arra kérte, hogy teendőikről a kari vezetőktől tájékozódjanak.

A rektor üzenetében kitért arra is, hogy az egyetemen kizárólag online lehet rendezvényeket tartani és hozzátette, a vizsgaidőszakra speciális szabályokat alkotnak majd. Koltay András pénteken tesz javaslatot arra, hogy online is lehessen majd vizsgázni.

Végezetül továbbra is mindenkit felelős maszkviselésre, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/11/09/holnaptol_oktatasi_szunet_a_nemzeti_kozszolgalati_egyetemen/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elvitték a skandináv lottó főnyereményét

Elvitték a skandináv lottó főnyereményét

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a november 25-én megtartott 48. heti skandináv lottó sorsoláson az …