2020. november 30., hétfőMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2020.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Szörnyethaltak a motorosok, amikor Sükösdnél ütköztek egy szembejövő autóval

Hirdetés

Szörnyethaltak a motorosok, amikor Sükösdnél ütköztek egy szembejövő autóval

Két külön motorral száguldott egy vaskúti házaspár, amikor Sükösd közelében egy személyautó egyszercsak áttért az ő sávjukba, és az ütközést már nem tudták elkerülni. Először a 44 éves férfi által vezetett motorkerékpár csapódott bele a kocsiba, majd az ütközés erejétől keresztbe fordult autóba az 50 éves nő is belehajtott. A balesethez mentőhelikoptert is riasztottak, de már egyiküket sem tudták megmenteni. Mindketten a helyszínen életüket vesztették.

motoros

Fotó: Donka Ferenc / MTI

Korábbi beszámolónkban már megírtuk, hogy tisztázatlan körülmények között történt a baleset, és azóta sem tudni, hogy a Dusnok felől érkező személyautó miért tért át a menetirány szerinti bal oldalra. Annyi viszont kiderült, hogy a sofőr nem volt bekötve, emiatt a 37 éves érsekcsanádi férfit súlyos sérülésekkel kellett kórházba vinni. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/10/23/szornyethaltak_a_motorosok_amikor_egy_szembe_jovo_autoval_utkoztek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Miért szexik az összeesküvések?

Miért szexik az összeesküvések?

Népességszabályozás céljával alkották meg a koronavírust egy laboratóriumban, és oltásokkal viszik be a mikrocsipeket az …