2021. május 16., vasárnapMa Botond, Mózes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.16. Botond, Mózes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Szombaton nyithatnak a teraszok, jövő héten már négymillió oltott lehet

Hirdetés

Szombaton nyithatnak a teraszok, jövő héten már négymillió oltott lehet

Gulyás Gergely azzal kezdte a csütörtöki Kormányinfót, hogy pénteken érhetjük el a 3,5 millió oltottat, ez pedig a nyitás következő lépését jelenti. Pintér Sándor belügyminiszternek kell határozatot hoznia az ügyben, így a vendéglátóhelyek teraszai szombaton kezdhetnek működni, és este fél 10-ig lehetnek nyitva. A kijárási korlátozás kezdete este 11 órára módosul.

Az oltások számában jövő héten léphetjük át a négymilliós határt, a regisztráltak egy-két héten belül megkaphatják a vakcinát.

Hirdetés

A társadalmi immunitáshoz legalább hatmillió oltott szükséges.

Közben tesztelés alatt áll a rendszer, amelyben egy SMS után az érintettek online foglalhatnak időpontot az oltásra, már hetvenezer embernek biztosították ezt a lehetőséget.

Jövő héten egymillió kínai vakcina érkezik Magyarországra, ezzel áprilisban a szerződésben foglaltaknál 600 ezerrel többet kapunk. 200 ezer Szputnyik V mellett további Pfizer/BioNTech oltóanyagra is számíthatunk.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/22/szombaton-nyithatnak-a-teraszok-jovo-heten-mar-negymillio-oltott-lehet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szlovák férfitól szerezte be a drogot a magyar díler

Két férfira figyeltek fel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodájának (KR NNI) nyomozói pár hónappal ezelőtt. Egyikük …