2021. szeptember 19., vasárnapMa Vilhelmina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2021.09.19. Vilhelmina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Szlovák rendszámos autójával okozott halálos balesetet

Hirdetés

Szlovák rendszámos autójával okozott halálos balesetet

A Kecskeméti Járási Ügyészség halált okozó ittas járművezetés bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy férfi ellen, aki 2020 októberében az 54-es főúton Bugacpusztaházánál ittasan vezetett egy autót, majd előzés közben balesetet okozott, amiben a szembejövő gépjármű utasa a helyszínen meghalt – írja az ügyészség.

A vádirat szerint a vádlott 2020. október 25-én délután Bugacpusztaháza lakott területén kívül, az 54-es főúton ittas állapotban vezetett egy személyautót Soltvadkert felől Kecskemét irányába. A férfi a megengedett legnagyobb sebességet túllépve, mintegy 100 km per órás sebességgel hajtott. Borult volt az ég, szürkületi látási viszonyok mellett az egyenetlen, hullámos, nedves úttesten nagy volt a forgalom.

A vádlott egy előtte haladó járműoszlopot úgy kezdett előzni, hogy nem győződött meg arról, hogy a szembejövő sáv olyan távolságban szabad-e, hogy az előzés a forgalmat ne zavarja. Szemből érkezett is egy szabályosan közlekedő autós, ezért a vádlott megpróbált visszatérni a jobb oldali forgalmi sávba.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/24/ugyeszseg-baleset-tragedia-utkozes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Satufékezett az ellenzék, kitört a balhé a kameránk előtt

Satufékezett az ellenzék, kitört a balhé a kameránk előtt

Repülőrajtott vett az ellenzéki előválasztás, legalábbis reggel még azt hittük, hogy így lesz. Az informatikai …