2021. december 2., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Szlávik János: Valamit tenni kell

Hirdetés

Szlávik János: Valamit tenni kell

Folyamatosan emelkedik a koronavírus-fertőzés miatt kórházban lévők száma, de kevesebben vannak, mint az előző év azonos időszakában − mondta Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezető főorvosa a közszolgálati televízió kedd reggeli adásában. Közölte: a koronavírus delta-variánsa sokkal fertőzőbb, mint az eddigi változatok, ezért nehéz megjósolni, miként alakul majd a járvány. Feltételezése szerint novemberre vagy decemberre érheti el a csúcsot a negyedik hullám.

Hangsúlyozta, most az oltás azért is fontos, mert aki megkapta, sokkal kisebb valószínűséggel adja tovább a fertőzést. Ráadásul az oltással az esetek többségében meg lehet akadályozni a betegség súlyos lefolyását.

Egészen biztos, hogy valamit tenni kell

Hirdetés

− mondta a szakember a korlátozások bevezetésével kapcsolatban. Kiemelte, hogy a járványügyi adatokból kiindulva, ha a járvány tovább súlyosbodik, akkor valamit csinálni kell, ahogy Európa több más országában tették.

A

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/10/26/szlavik-janos-koronavirus-jarvany-covid-19-fertozottek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lassú a haladás a főváros felé vezető utakon

Lassú a haladás a főváros felé vezető utakon

A főváros felé vezető főbb útvonalakon már több helyen is élénk a forgalom. Telítettek a …