2020. november 29., vasárnapMa Taksony napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2020.11.29. Taksony Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Szinte mindenki koronavírusos egy egri idősotthonban

Hirdetés

Szinte mindenki koronavírusos egy egri idősotthonban

Az egri Idősek Berva-völgyi Otthonának közel kilencven százaléka fertőződött meg a koronavírussal, amit Mirkóczki Ádám, a város polgármester jelentett be – olvasható a heol.hu megyei portálon.  

A városvezető elmondta, hogy november 10-én hatvan PCR-tesztet igényelt az intézmény. Az idősotthonban 54 lakó és dolgozó tesztelése pozitív eredménnyel zárult, ketten negatív eredményt kaptak, egy pedig nem volt értékelhető.

Ezt az eredményt megdöbbentőnek nevezte a polgármester, mert már jóval az operatív törzs ajánlása előtt látogatási és kijárási tilalmat vezettek be az intézményben. Emellett folyamatos volt a fertőtlenítés, a testhőmérséklet-mérés, és a szigorú előírásokat is betartották az idősotthonban. Mirkóczki Ádám szerint a dolgozók részéről nem történt mulasztás, a vírus mégis szinte mindenkit […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/11/12/szinte_mindenki_koronavirusos_egy_egri_idosotthonban/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Eltört egy vezeték, több száz lakás maradt víz nélkül Budapesten

Eltört egy vezeték, több száz lakás maradt víz nélkül Budapesten

Eltört egy 300 milliméteres vízvezeték Budapesten, az Etele út és Rátz László utca kereszteződésénél. Több …