2020. október 25., vasárnapMa Bianka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.25. Bianka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Színészek vittek hálózsákot, takarót és routert az SZFE-s hallgatóknak

Színészek vittek hálózsákot, takarót és routert az SZFE-s hallgatóknak

Az írásbeli nyomásgyakorlás után, az internet lekapcsolásával és az Ódry színpad zárcseréjével próbálta megtörni a „belső anarchiát” Szarka Gábor, a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) nemrég kinevezett kancellárja.

Kapcsolódó

SZFE-kancellár: Ha a tiltakozók lezárják előttem az utat, akkor én is elzárhatok egy-két helyszínt

Szarka Gábornak rosszul esik, hogy nem talál egy embert sem, akivel beszélni lehetne. Az internet lekapcsolása után is gesztusokat vár a hallgatóktól.

A szankciók hírére csütörtök éjjel titkos szolidaritási akciót tartottak az egyetem Vas utcai épületénél. Az eseményen több mint száz szakmabeli vett részt, vittek takarót, hálózsákot, élelmiszert és egy routert is a hallgatóknak.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/10/16/szineszek_vittek_haloszakot_takarot_es_eros_routert_az_szfe-s_hallgatoknak/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Parkolásgátló oszlopokat telepítenek a II. kerületben

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/10/25/parkolasgatlo_oszlopokat_telepitenek_a_ii._keruletben/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …