2021. január 16., szombatMa Gusztáv napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2021.01.16. Gusztáv Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Szijjártó Péter szerint botrányos az uniós oltásbeszerzés

Hirdetés

Szijjártó Péter szerint botrányos az uniós oltásbeszerzés

Az Európai Bizottság botrányosan lassú vakcinabeszerzése miatt nem lehet feloldani a koronavírus terjedése miatt bevezetett korlátozásokat – mondta a külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön egy más témában tartott budapesti sajtótájékoztatón.

Szijjártó Péter azt mondta, a tavalyi évet jellemző problémák nem tűntek el idén sem, sőt az esztendő elején – a várakozásokkal ellentétben – elmaradt az „eufória”.

Mindenki azt várta a brüsszeli hitegetés alapján, hogy a tavalyi év végén, az idei év elején az Európai Unióban (EU) hatalmas sebességgel indul be az oltás, aminek nyomán aztán az európai országokban a meglévő korlátozó intézkedéseket, szigorításokat fel lehet majd oldani

– hangsúlyozta. Hozzátette, ez elmaradt, miközben az Európai Unió határain túl, az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Izraelben „viharos sebességgel” zajlik az emberek beoltása.

Hirdetés

Szijjártó Péter szerint az Európai Unió által támogatott vakcinafejlesztésből származó oltóanyag éppen az Unióba jut el a leglassabban.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/01/14/szijjarto_peter_szerint_botranyos_az_unios_oltasbeszerzese/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Dopeman elárulta, mennyit fizet neki a Fidesz

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2021/01/16/dopeman_elarulta_mennyit_fizet_neki_a_fidesz/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …