2023. szeptember 30., szombatMa Jeromos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.09.30. Jeromos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Szijjártó Péter: Stratégiai együttműködési megállapodás született Magyarország és Katar között

Szijjártó Péter: Stratégiai együttműködési megállapodás született Magyarország és Katar között

A tárcavezető a magyar-katari csúcstalálkozót követően arról számolt be, hogy a tárgyalások sikeresek voltak, megállapodtak a stratégiai együttműködésről, amelynek legfontosabb területét az energetika, a mezőgazdaság és a vízgazdálkodás jelenti. Szijjártó Péter és katari kollégája környezetvédelmi, illetve diplomáciai képzési együttműködési megállapodást írt alá a találkozón.

Tehát gyakorlatilag a jelenkor legfontosabb kihívásaira közösen keressük a válaszokat, és a Katarral való együttműködés segít abban, hogy sikeresen találjuk meg a válaszokat a minket feszítő kihívásokra”

Én azt gondolom, hogy az egy hatalmas megtiszteltetés volt hazánk számára, hogy az augusztus 20-i ünnepünket ilyen sok és ilyen komoly nemzetközi vezető megtisztelte a jelenlétével. Ez egy elismerés arra, hogy Magyarország igenis számít a nemzetközi politikában” 

– összegzett.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230821-szijjarto-peter-katar.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Bizarr baleset történt Érdnél

A műszaki mentéshez az érdi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik biztosítják a helyszínt a forgalmi …