2022. november 28., hétfőMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 412,00 Ft | USD: 397,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
2022.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 412,00 Ft | USD: 397,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Szijjártó Péter: Rendkívül fontos, hogy Brüsszel végre változtasson migrációpárti politikáján

Hirdetés

Szijjártó Péter: Rendkívül fontos, hogy Brüsszel végre változtasson migrációpárti politikáján

A Külgazdasági és Külügyminisztérium közleménye szerint a tárcavezető az osztrák fővárosban tartott egyeztetéseiről beszámolva kiemelte, hogy a bevándorlás témájában meglehetősen nehéz racionális megbeszélést folytatni, általában ideológiai, érzelmi alapú viták zajlanak, de a legfontosabb az lenne, hogy Brüsszel hagyjon fel migrációpárti politikájával.

“Világossá kellene tenni, hogy Európába csak legálisan lehet bejönni, az illegális bevándorlóknak itt semmi keresnivalójuk nincsen, és őket nem is fogjuk beengedni” – szögezte le “Mi, magyarok ezt elég határozottan csináljuk, sajnos Brüsszel ezzel ellentétes mozgásokat hajt végre még mindig” – tette hozzá.

Szijjártó Péter többek között Harald Mahrerrel, az osztrák gazdasági kamara (WKO) elnökével, Gerd Müllerrel, az ENSZ Iparfejlesztési Szervezetének (UNIDO) főigazgatójával és Michael Spindeleggerrel, a Nemzetközi Migrációspolitika-fejlesztési Központ (ICMPD) vezetőjével találkozott Bécsben.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20221121-szijjarto-peter-brusszel-vegre-valtoztasson-migracioparti-politikajan.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Több megyére is kiadták a figyelmeztetést

Több megyére is kiadták a figyelmeztetést

Hétfőn sokfelé indul párás, ködös idővel a nap, és napközben is többfelé maradhat szürke az …