2022. október 6., csütörtökMa Renáta napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
2022.10.06. Renáta Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Szijjártó Péter: Magyarország 11 700 adag koronavírus-vakcinát küld Montenegrónak

Hirdetés

Szijjártó Péter: Magyarország 11 700 adag koronavírus-vakcinát küld Montenegrónak

Szijjártó Péter a Facebook-oldalán azt írta: az Ukrajnában folyó háború miatt kevesebb szó esik a világjárványról, de a helyzet sajnos az, hogy a járvány továbbra is itt van, így sok ország küzd még mindig nehézségekkel az oltások miatt.

Ennek következtében több ország is kért segítséget Magyarországtól, és “akin lehet, azon természetesen segítünk”, mivel Magyarországon a kormány időben gondoskodott arról, hogy legyen elegendő vakcina a magyar emberek életének és egészségének megvédéséhez – közölte a miniszter.

Ezért minden egyes olyan kérdésben, amiben segítséget tudunk nyújtani, állunk a nyugat-balkáni barátaink rendelkezésére.

Ez most 11 700 vakcinát jelent, amely ezekben a percekben indult el Montenegróba – írta Szijjártó Péter a közösségi oldalán.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220918-szijjarto-peter-magyarorszag-koronavirus-vakcina-montenegro.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fergeteges James Bond filmzenei koncert várható az Arénában

A The Best of Bond Symphonic koncertshow a Csimborasszó Production és a Budapesti Operettszínház közös …