2020. november 26., csütörtökMa Virág napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2020.11.26. Virág Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Szijjártó Péter karanténnaplója: Vegyesek a tüneteim

Hirdetés

Szijjártó Péter karanténnaplója: Vegyesek a tüneteim

„Megkezdődött az ötödik nap a karanténban, a tünetek elég vegyes képet mutatnak. Vannak, amelyek erősödnek – fejfájás, végtagfájdalom, izomfájdalom –, ezek nem kellemesek. Vannak, amelyek gyengülnek, mint a nátha jelei vagy a köhögés” –részletezte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter 5. karanténnaplójában, amelyet szombaton osztott meg Facebook-oldalán.

„Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy újabb tárgyalásokat tudtam folytatni a keleti vakcinabeszerzés tekintetében, amelyekről gyors tájékoztatást szeretnék adni” – folytatta a külügyminiszter hogyléte ismertetése után. 

Ami az orosz vakcinát illeti, ott a szabályok szerint 6 hónapig kell tesztelni az oltóanyagot, de három hónap után egy úgynevezett ideiglenes jelentés készíthető. Az orosz vakcina esetében erre a jövő héten kerül sor, ez pedig egy hatalmas mérföldkő lesz a nemzetközi engedélyezési folyamat […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/11/07/szijjarto_peter_karantennaplo_videouzenet_vakcina_targyalas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gulyás Gergely: nem szigorít a kormány, maradnak az eddigi intézkedések

Gulyás Gergely: nem szigorít a kormány, maradnak az eddigi intézkedések

Magyarországon az új fertőzöttek száma az utóbbi napokban három- és ötezer között volt, a fertőzésszám …