2021. augusztus 2., hétfőMa Lehel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.02. Lehel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Szijjártó Péter: Globális támadás indult Magyarország ellen

Hirdetés

Szijjártó Péter: Globális támadás indult Magyarország ellen

Egy globális fake news támadást indítottak Magyarországgal szemben − mondta Szijjártó Péter a Kossuth rádió vasárnap reggeli műsorában. Szerinte a pedofiltörvény ellen megfogalmazott vádak nincsenek összefüggésben azzal a jogszabállyal, amelyet a magyar parlament megszavazott. A törvény ugyanis nem diszkriminál senkit – tette hozzá.

A külgazdasági és külügyminiszter szerint a meccseken és az európai uniós csúcson azért került a középpontba a törvény, mert a nemzetközi mainstream összehangoltan támadja a magyar kormányt. Ezt azzal magyarázza Szijjártó Péter, hogy nem fogadják el, hogy a magyar emberek érdekeit képviselő patrióta kormány sikeres. Az ország Európa leggyorsabb gazdasági sikerét produkálta, amit nem képesek elviselni, ezért minden törvénybe belekötnek − véli a miniszter, aki szerint a törvényt támadók közül senki nincs tisztában annak tartalmával.

A

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/27/szijjarto-peter-kulgazdasagi-kulugyminiszter-pedofiltorveny-europai-unio-lmbtq-vasarnapi-ujsag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tihany felett felrobbant légkör, egy francia véletlenül a mennybe ment

Tihany felett felrobbant légkör, egy francia véletlenül a mennybe ment

Ez a vasárnap viharral kezdődött, és úgy tűnik, viharral is ér véget, a szombat éjjeli …