2022. szeptember 26., hétfőMa Jusztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
2022.09.26. Jusztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Szijjártó Péter: Fokozni kell a nemzetközi terrorellenes erőfeszítéseket

Hirdetés

Szijjártó Péter: Fokozni kell a nemzetközi terrorellenes erőfeszítéseket

A Külgazdasági és Külügyminisztérium közleménye szerint a tárcavezető az ENSZ-közgyűlés keretében a terrorizmus áldozatait támogató csoport ülésén leszögezte, hogy minden erőfeszítés ellenére emberek tíz- és százezrei válnak évente a terrorizmus áldozatává, így remélhetőleg a közeljövőben több figyelmet fog kapni ez a terület.

Az afganisztáni, közel-keleti és afrikai fejlemények jól mutatják, hogy még nem sikerült legyőznünk a terrorizmust, márpedig ez globális feladatunk (.), ugyanis a fenyegetés nemzeteken átívelő karaktere számos alkalommal bizonyítást nyert – hangsúlyozta.

Végezetül pedig azt szorgalmazta, hogy a terrorellenes fellépés legyen része az ENSZ központi költségvetésének, jelenleg ugyanis nem az, márpedig ezen véleménye szerint mielőbb változtatni kell, ugyanis fontos lenne növelni a terrorellenes küzdelem finanszírozását.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220922-szijjarto-peter-fokozni-kell-a-nemzetkozi-terrorellenes-erofesziteseket.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Orbán Viktor: Bravo, Giorgia!

Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20220926-orban-viktor-bravogiorgia.html *Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze …