2022. november 28., hétfőMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
2022.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Szijjártó Péter: A kormánynak szüksége lesz a támogatásra, ezért fontos a nemzeti konzultáció

Hirdetés

Szijjártó Péter: A kormánynak szüksége lesz a támogatásra, ezért fontos a nemzeti konzultáció

A tárcavezető a Mondjunk nemet a szankciókra! elnevezésű országjárás keretében Budapesten arról beszélt: a szankciók teljes csődjének beismerése, hogy ma Brüsszelben letagadják, az elvárás az volt, hogy a szankciók segítenek a háborút hamarabb lezárni. Az EU csak azért akar újabb szankciókat, hogy a saját hibás, károkat okozó döntéseit valahogyan mentegesse, mert annak a kimondása, hogy a szankciók zsákutcát jelentenek, felelősök után kiáltanak– vélekedett Szijjártó Péter.

Megjegyezte: nem teszik kockára a magyar energiaellátást; bármilyen szankciós csomag tárgyalásakor a magyar érdeket kell védeni. A tárcavezető kiemelte: felbecsülhetetlen értéke van a választási győzelemnek, mert a magyar kormány a legstabilabb Európában, és ez a kormány teljes mellszélességgel kiáll a nemzeti érdekekért. Közölte: normális esetben, békeidőben egy ország jövőjéről, különböző politikai irányvonalakról szól egy választás, de Magyarországon az áprilisi választásnak ennél sokkal nagyobb tétje volt, mert nemcsak az ország gazdasági és társadalmi jövőképéről döntöttek a választók, hanem arról, hogy Magyarország következő évei békében telhetnek-e – magyarázta. Hozzáfűzte: az eltelt hónapok megerősítették, mennyire fontos volt a tavaszi győzelem. Emlékeztetett arra: a kampányban világossá tették, hogy a legfontosabb cél kimaradni a háborúból, ennek megfelelő döntéseket hozott a kormány, ugyanakkor Magyarország komoly humanitárius segítséget nyújt Ukrajnának.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20221117-szijjarto-peter-nemzeti-kommunikaciorol.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Több mint tíz százalékkal kevesebb gyermek született, mint egy éve

Több mint tíz százalékkal kevesebb gyermek született, mint egy éve

Az előzetes adatok alapján 7361 gyermek született 2022 októberében, és 10 808 fő halt meg. …