2020. október 29., csütörtökMa Nárcisz napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
2020.10.29. Nárcisz Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Szijjártó: 125 új munkahelyet teremt a Richter debreceni beruházása

Szijjártó: 125 új munkahelyet teremt a Richter debreceni beruházása

A gyógyszeriparra a magyar gazdaság kitörési ágazataként tekint a kormány, amelyben minden támogatás megtérül – fogalmazott Szijjártó Péter, aki Debrecenben, a Richter Gedeon Nyrt. új irodaházának átadásakor elmondta, hogy a magyar gyógyszeripar termelési értéke tavaly 910 milliárd forint volt, ami ötszázalékos növekedés az előző évhez képest.

A miniszter szerint Magyarországon a gyógyszeripar komoly hagyományokkal rendelkezik, az ország kiemelkedő szerepet játszik a világ gyógyszergyártásában, és így a gyógyszeripar is kiemelkedő szerepet játszik a magyar gazdaság teljesítményében, mint a magyar gazdaság leginnovatívabb területe.

A külgazdasági és külügyminiszter Facebook-bejegyzésében is kiemelte, hogy a Richtert a kormány létfontosságú vállalatnak nyilvánította, a vállalat pedig a járványhelyzet alatt is fontos szövetségesnek bizonyult, mivel 140 millió forinttal támogatta a kórházakat és egészségügyi szakrendelőket.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/09/30/125_uj_munkahelyet_teremt_a_richter_debreceni_beruhazasa/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Egy róka boklászott a Széll Kálmán téren

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/10/28/egy_roka_boklaszott_a_szell_kalman_teren/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …