2021. december 2., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
2021.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Szigorításra készül a főváros a járvány miatt

Hirdetés

Szigorításra készül a főváros a járvány miatt

A Fővárosi Operatív Törzs mai megbeszélésén dönt arról, hogy a fővárosi önkormányzat által fenntartott bentlakásos intézményekben, leginkább idősotthonokban ismét bevezetik-e a látogatási tilalmat, illetve korlátozzák-e a kijárást.

Vizsgálják azt is, hogy a fővárosi önkormányzat óvodáiban a dolgozók számára kötelezővé teszik-e a maszkot a dolgozók számára, ahogy azt néhány kerület már megtette. Ezzel az önkormányzat végére is ér a jogszabályi lehetőségeinek – mondta a Népszavának Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes.

Korábban az önkormányzat a hozzá tartozó idősotthonokban már elrendelte az érintésmentes látogatást, a testhőmérséklet-mérést, valamint a gondozottak eltávozás utáni fokozott ellenőrzését. A Városházán a látogatóknak és az értekezleteken részt vevőknek kötelező a maszkhasználat.

A főváros gazdasági társaságaitól bekért adatok szerint az előző heti 70 megbetegedéshez képest a múlt héten már 93 dolgozónál mutatták ki a koronavírust.

Hirdetés

Mint azt megírtuk, Karácsony […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/10/26/karacsony-gergely-budapest-fovarosi-onkormanyzat-idosotthonok-koronavirus-kiss-ambrus/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lassú a haladás a főváros felé vezető utakon

Lassú a haladás a főváros felé vezető utakon

A főváros felé vezető főbb útvonalakon már több helyen is élénk a forgalom. Telítettek a …