2021. május 12., szerdaMa Pongrác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.12. Pongrác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / SZFE-maszk miatt késelő férfi perében ma dönt a bíróság

Hirdetés

SZFE-maszk miatt késelő férfi perében ma dönt a bíróság

Gyorsított eljárásban tárgyalja pénteken a bíróság az SZFE-maszk miatt késelő férfi ügyét felfegyverkezve elkövetett közösség tagja elleni erőszak, valamint súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt – adta hírül az ugyeszseg.hu. 

Az ügy sértettje 2021. február 25-én reggel a 151-es járatszámú autóbuszon utazott, és – a járványügyi intézkedéseknek megfelelően – a száját és orrát takaró maszkot viselt, amin jól láthatóan egy egyetemi átalakítás ellen tiltakozó mozgalomhoz tartozást kifejező felirat (SZFE) volt olvasható. A sértett nő a buszon egy ablak melletti helyre ült le – olvasható az ugyeszseg.hu portálon.

Az autóbuszon utazott a gyanúsított is, aki felfigyelt a sértett által viselt maszkon látható feliratra. A férfi emiatt odalépett a nőhöz, megszólította azzal, hogy nem fél-e attól, hogy a maszkja miatt bajba kerülhet. Ezután szidalmazni kezdte a nőt, magatartása pedig egyre fenyegetőbbé vált, közölte a sértettel: szerencséje, hogy kamera van a buszon, különben megölné. Olyan kijelentést is tett, hogy a leszállást követően megveri a nőt.

A terhelt mindeközben a zsebéből elővett egy kést, amivel végül megszúrta az arcán a sértettet.

Hirdetés

Az autóbusz ekkor érkezett meg a XXI. […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/23/csepel-szfe-maszk-keseles-ugyeszseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az Index népe szólt: megvan az ellenzéki favorit

Az Index népe szólt: megvan az ellenzéki favorit

Reggeli cikkünkben részletesen foglalkoztunk vele, hogy a közvélemény-kutatási adatok alapján Karácsony Gergely és Jakab Péter …